Monday, September 6, 2010

@ Contest Bersama Si Kecil

Saya di tag oleh MommaMia mengenai contest ni.. CONTEST BERSAMA SI KECIL, kalo tak kena tag- sure tak tau..nak raya ni teramatlah sibuk.
Okeylah..untuk contest yang ni..saya memilih foto ni..Dalila baru berusia 7 bulan dalam pic tu. Entahlah..2-3 menjak Dalila masuk usia 2 tahun ni..seronok pulak tgk pic dia masa kecik2 dulu..rindunyer!!

Dalila sedang bercerita dengan ibu..

Saya nak tag:
1. Ummi Eisya
2. Miera
3. Fatin

Sape2 yang tak kena tag dan nak join jugak pun boleh.. klik kat SINI yer.
jangan lupa letak banner contest di side bar blog korang..
banner contestnyer..cantik!!


photobucket

4 comments:

Ummi Eisya said...

comel pic tu..good luck ye..

ok nanti wat..

Momma Mia said...

sweet sangat...
min, tu tandanya nak adik lagi utk dalila.. heheh good luck!!

10 said...

semoga berjaya...

p/s: kak min tag fatin mana?

aku_gayahspears said...

salam kenai (^_~) maceh ya sudi join contest nih.. GAyah polo akak jugak :)