Saturday, September 4, 2010

@ Contest Birthday Khalish

Kali ni nak join lagi contest juga contest yang dianjurkan oleh kak Sha atau lebih dikenali dengan nama samaran Whitey Mommy...sempena birthday Khalish yang akan tiba tidak lama lagi (5 Sept 2010)

Happy Birthday Baby Khalish
Happy 1st Birthday to You 
and 
Tahniah juga buat kak Sha yang dah hampir 1 tahun menyusukan Khalish


Tema contest kali ini adalah BABY IN WHITE
jadi gambar Dalila yang menjadi pilihan saya adalah..
 saya nak tag:
1. Nadiah
2. Mommy Yenyen
3. Mumy ShaneQeisha

kalo sape2 nak join pun boleh..tak perlu tunggu kena tag yer. klik je sini
Tarik tutup: 05 Sept 2010

photobucket

3 comments:

Whitey Mommy said...

dalila comey... gud luck min...

mommyYen said...

thx ibu arifa..nanti cari ada tak pic yenyen in white shirt..hehe

mumyShaneQeisha said...

tq so much ibu arifa...harap2 ada pic shane @ qeisha with white shirt ya.
*gud luck 2 dalila yang comel