Wednesday, September 1, 2010

@ Best Birthday Celebration Contest

Masih lagi terasa diri ini "Birthday Girl" so nak join jugak contest yang dianjurkan oleh Cik Jiji-Fify ni.Jiji-Fifi ni bakal menyambut birthdaynya yg ke 23 pada 16hb Sept nanti..

Happy 23rd Birthday yer Jiji-Fify!!
semoga Allah murahkan rezeki mu dan mudahkan segala urusan harian mu.
aminnn..

dan gambar yang menjadi pilihan hati saya adalah..

Gambar ni diambil masa birtday saya baru2 ini (26 Ogos 2010). Pada tarikh tersebut saya telah memasuki ke era usia penghujung 20-an iaitu 29 tahun. Tahun ni saya rasakan sambutan yang amat seronok sekali kerana anak saya sudah pandai menyanyikan lagu "Happy Birthday to You" dan sudah reti sikit2 untuk tiup lilin. Anak saya lah yang paling excitet nak sambut birthday saya ni walaupun kadang2 dia hanya nampak kotak kek tu saje..dia akan menyanyi2 dan melenggok2 menari nak sambut bithday ibunya. 

Terima kasih Abang dan Dalila!! walaupun hanya di rumah emak saja kita sambut birthday kali ni..tapi sayang cukup seronok pada malam tu dengan telatah korang semua.

Tengok sajalah dalam gambar diatas tu..Dalila dah pandai sikit2 nak tiup lilin, walaupun kadang2 lebih banyak 'menyembur' tiap2 kali cuba padam lilin tersebut.

Jadi sape2 yang nak share moment birthday korang juga untuk contest ni..sila klik SINI yer.

Tarikh tutup: 16 Sept 2010.

photobucket

2 comments:

Jiji-Fify said...

alahai cutenye anak akak.. :)
gud luck ye.. thanks sudi join!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat selamt hari jadi... cayalzh